Hava Durumu

Bursa'da feci kaza: 2 ölü

Gemlik'ten Bursa yönüne seyir halinde olan bir araç beton bariyerlere çarptı. Sürücü ve eşi hayatını kaybetti, 2 çocuk ise mucize eseri kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2017 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da feci kaza: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Gemlik ilçesi yönünden kent merkezine doğru seyreden Muzaffer Serbest (53) idaresindeki 16 HZ 221 plakalı otomobil, Yalova Yolu olarak bilinen İstanbul Caddesi'nde Orman Bölge Müdürlüğü karşısında kontrolden çıkarak kenardaki beton bariyerlerden birine çarptı. Daha sonra araç, bölünmüş yolun ortasında bir metre derinliğindeki tramvay yolu inşaat sahasına devrildi.

Kazada, sürücü ile araçta bulunan eşi Sibel (44), çocukları Hakan (16) ve Zühre Serbest (6) yaralandı. Ters devrilen araçta sıkışan sürücü ve eşi, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki bazı hastanelere kaldırıldı. Muzaffer Serbest, Çekirge Devlet Hastanesinde, eşi Sibel Serbest ise BursaDevlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çocukların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.