Hava Durumu

Bursa'da fuhuş operasyonu! 3'ü travesti 2'si hayat kadını...

Bursa'da ahlak polisi kumarhanelere baskın düzenleyerek, ruhsatsız işletilen mekanları mühürledi. Ayrıca yollarda fuhuş yapan kadın ve travestilere para cezası kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2018 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da fuhuş operasyonu! 3'ü travesti 2'si hayat kadını...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri kentte yasa dışı kumar oynatan mekanlara baskın düzenledi. Baskında mekanlar didik didik aranarak, tombala oynatılıp oynatılmadığı kontrol edildi. Ruhsatsız işletilen mekanlar içerideki müşterilerin kimlik kontrollerinin ardından boşaltılarak mühürlendi.

Baskında söz konusu adreslerin birinde 33 şahsın çıkar amaçlı tombala oyunu oynadığının görülmesi üzerine tombala oyununda kullanılan düzenek ve toplara, çok sayıda pul ve kartlara Ahlak Büro Amirliği görevlilerince el konuldu. Kumar oynayan 33 kişiye toplam 8 bin 547 lira idari para cezası uygulandı.

Ahlak polisi kumar baskınının ardından ise soluğu yollarda aldı. Fuhuş yapmak maksadıyla yollara çıkan travestilerin ve hayat kadınlarının peşine düşen ekipler, sabaha kadar yollarda nöbet tuttu. Yola çıkan 3'ü travesti 2'si hayat kadını toplam 5 kişi hakkında idari para cezası kesen ekipler, şahısların yeniden yola çıkmaması için sabaha kadar devriye gezdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.