Hava Durumu

Bursa'da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın!

Bursa'da plastik ve kağıt atıkların bulunduğu geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşlar sıçrama ihtimaline karşı araçlarını uzaklaştırmanın derdine düştü. Yangın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hummalı çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın!

Yangın, saat 16.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Eski Gemlik Yolu Veysel Karani Mahallesi 4.Veysel Sokak'daki bir geri dönüşüm deposunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, depodaki plastik ve kağıt atıklar bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Yanıcı maddelerin tutuşmasıyla gökyüzünü kara dumanlar kapladı. 

Bursa'nın bir çok yerinden görülen dumanlar, mahalle sakinlerini de korkuttu. Sokak ve çevredeki vatandaşlar, araçlarını kaçırmak için yoğun çaba sarf etti. Yangın Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hummalı çalışması sonucu kontrol altına alındı. Küçükbalıklı ve Gençosman'dan 7 araçla müdahale edilen yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın söndürme çalışmalarına tesise geri dönüşüm atığı getiren çekçekçiler de yardım ederken, yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.