Hava Durumu

Bursa'da hamile sevgilisini vuran şahıs: 'Gezme nedeniyle tartıştık'

İnegöl'de birlikte yaşadığı hamile sevgilisini silahla yanlışlıkla vurup ağır yaralayan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2018 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da hamile sevgilisini vuran şahıs: 'Gezme nedeniyle tartıştık'

Olay, İnegöl İlçesi Turgutalp Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin B. ile birlikte yaşadığı eski eşi 5 aylık hamile Merve P. arasında tartışma çıktı.

Merve P.'nin birlikte dışarı çıkıp gezme talebini reddeden Hüseyin B., dışarı çıkıp bir süre sonra geri geldi. Merve P., Hüseyin B.'ye ait silahı alarak kendisine doğrulttu. Hüseyin P, kadının elindeki silahı almak isterken silah bir anda ateş aldı.

Merve P'nin yanağından giren kurşun kafasının arkasından çıktı. Kanlar içinde yere yığılan kadını kucağına alarak dışarı çıkan Hüseyin P, alt komşularından yardım istedi.

Ağır yaralanan kadın, olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Alkollü olduğu tespit edilen ve apartmanın girişinde bir anda bayılan Hüseyin P. de ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Tedavisinin ardından kendine gelen Hüseyin P.'nin, "Gezme nedeniyle sevgilimle tartıştım. Benim silahımı alıp kendisine doğrultunca, ben de silahı almak isterken bir anda ateş aldı" dediği öğrenildi.

Gözaltındaki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen zanlı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.