Hava Durumu

Bursa'da hapisten çıktı, kendini cayır cayır yaktı: Yaşamak istemiyorum!

Bursa'da cezaevinden yeni çıkan genç, "Yaşamak istemiyorum" diyerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Cayır cayır yanan genç güvenlik kamerasına yansıdı. Gencin amcasının da aynı sokakta birkaç sene evvel kendini yaktığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2021 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2021 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da hapisten çıktı, kendini cayır cayır yaktı: Yaşamak istemiyorum!

Olay, saat 11.00 sıralarında Osmangazi'ye bağlı Demirtaşpaşa Mahallesinde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıktığı iddia edilen Uğur Can B. (26), "Yaşamak istemiyorum" diyerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. Sokaktaki esnafın çığlıkları duyması üzerine alev topuna dönen genç yangın söndürme tüpüyle söndürüldü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Uğur Can B'nin vücudunda 2. derece yanıklar olduğu tespit edildi. Genç, ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Dükkân sahiplerinin müdahalesi sonucu ağır yaralı olarak kurtarılan şahsın abisinin cezaevinde olduğunu söyleyen vatandaşlardan N.Ü, "Karşıdaki bahçeye girmiş. 'Yaşamak istemiyorum artık' diyerek üzerine benzin dökmüş. Alevler içinde yanarken hurda buzdolabına çarpıp yere düşmüş. Mahalle sakinleri köpük sıkarak söndürmüş. Buralarda görüyordum. Madde bağımlısı büyük ihtimalle. Kapının önünde dikilip boş boş bakınırdı. Benim burada gördüğüm kadarıyla öyleydi. Abisi de şu ân cezaevinde. Hayata bu şekilde bir küskünlüğü vardı belki de. Yanarken de 'ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu" konuştu.

Aynı yerde aynı trajedi

12 farklı suç kaydının olduğu öğrenilen şahsın amcasının da birkaç yıl önce aynı yerde kendini yakıp canına kıydığı öğrenildi. Polis olayla alakalı tahkikat başlattı.



 

Bursa'da hapisten çıktı, kendini cayır cayır yaktı: https://t.co/VBSgVExFF6 pic.twitter.com/qLr4vY3x6e

-- YeniDönem Gazetesi (@Yenidonemgzt) July 8, 2021
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.