Hava Durumu

Bursa'da hastaneden çıktı, kızıyla yürürken neye uğradığını şaşırdı!

Bursa'da diş hastanesinden evine giden anne ve kızı sokak ortasında kapkaç şoku yaşadı. Annenin çantası, polis ekipleri tarafından olay yerinden iki sokak ileride bir direğin dibinde bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da hastaneden çıktı, kızıyla yürürken neye uğradığını şaşırdı!

Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Sinandede Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zehra Akarsu (70), kızı Hanife Akarsu ile birlikte diş hastanesine gitti. Burada tedavi olan yaşlı kadın, kızıyla birlikte evlerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada arkadan gelen kimliği belirsiz şahıs, Zehra Akarsu'nun kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalarak uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde çantayı birkaç sokak aşağıda buldu. Şüphelinin çantadan sadece parayı aldığı belirlendi. 

2 çocuk annesi Zehra Akarsu, "Kızımla birlikte dişimi çektirmeye geldim. Eve giderken beni takip etmişler. Daha sonra arkamdan biri çantayı alarak kaçtı. İçerisinde 250 lira civarında para vardı. Ben diş hastanesinden evime gidiyordum. Sadece bir kişi gördük" dedi.  Hanife Akarsu ise, "Ne olduğunu anlayamadık. Bizi sanırım arkamızdan takip etmiş. Tenha bir yerde çantayı çekeleyip aldılar" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.