Hava Durumu

Bursa'da HİÇ fark yaratacak!

Bursa Halkla İlişkiler Derneği, "HİÇ Fark Yaratıyor" sloganıyla HİÇ Ödülleri 7. Yıl proje başvurularını düzenlenen basın toplantısıyla başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da HİÇ fark yaratacak!

Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri (HİÇ) 2019 süreci "HİÇ Fark Yaratıyor" sloganıyla başladı. Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından bu yıl yedinci kez düzenlenecek yarışma ile sektörel iletişimin artması ve meslek bilincinin gelişmesi adına ulusal çapta gerçekleştirilen bu önemli organizasyon, etkisini her geçen yıl daha da genişletiyor.

'HER YIL GENİŞLİYOR'

Toplantıda 2019 HİÇ Ödülleri hakkında ayrıntıları paylaşan BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, "Bursa Halkla İlişkiler Derneği olarak, Halkla İlişkiler projelerini 2013 yılından bu yana düzenlediğimiz HİÇ Ödül Törenleri ile geniş kitlelere duyurduk. Amacımız farklı sektörlerin yoğun emekler harcayarak ortaya koydukları projelerin ödüllendirilmesi dışında, kurumlara örnek teşkil etmesi,  mesleğin gelişimine katkı sağlaması, çağımızın yenilik ve yöntemlerini sektörle paylaşılmasıdır. Bilindiği üzere Halkla İlişkiler projeleri kurumlar için olmazsa olmazlardandır. 'HİÇ Fark Yaratıyor!' sloganıyla projelerin farkını ortaya koymak isteyen tüm kurum ve kuruluşları HİÇ Ödülleri'ne başvurmaya davet ediyoruz. Mesleğimize nitelik kazandırmanın yanı sıra kurumların birbirlerini daha yakından tanımasına, iletişim kanallarının gelişmesine vesile olan yarışmamızda her geçen yıl başvuru sayısı da artış göstermektedir" dedi. 

JURİ ÜYELERİ

Jüri üyelerine de değinen Mustafa Sönmezay, "Özel kurumlar, dijital PR, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ÜNİ-PR ve juri özel ödülü ile 5 kategoride düzenlenecek yarışmanın jurisi, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim Başkanı Prof. Dr.Başak Solmaz,  Süleyman Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yrd./Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümit Arklan, Kurumsal İletişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şule Yücebıyık , Bilhassa Ajans Başkanı  Fatih Güner, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan, ve BHİD Yönetim Kurulu Başkan Başkanı  Mustafa Sönmezay'dan oluşacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.