Hava Durumu

Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga... Ortalık savaş alanına döndü!

 Bursa'da iki ailenin çocuklarının tartışmasına büyükler de karışınca taş ve sopalar havada uçuştu. Çıkan kavgada araçların camların kırılırken, 4 kişi de yaralandı. O anlar ise kameraya yansıdı. Polis ekipleri kısa sürede kavgaya müdahale ederek şahısları gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2020 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2020 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da iki aile arasında taşlı sopalı kavga... Ortalık savaş alanına döndü!

Olay, öğle saatlerinde Osmangazi İlçesi Panayır Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki ailenin çocukları arasında çıkan tartışmaya büyükler de karışınca olay kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olaya kısa sürede müdahale ederek öfkeli iki grubu ayırmayı başardı. Kavgada yaralanan 2'si kadın toplamda 4 yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öfkeli iki grubu ayıran polis ekipleri tekrar aynı olayların yaşanmaması için çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri alırken, olaya karışan kişileri gözaltına aldı.

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.