Hava Durumu

Bursa'da iki çobanın acı sonu!

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde iki çoban ölü halde bulundu. Çoban Durmuş Şahin'in yağmurdan kaçarken girdiği ağacın dibinde yıldırım çarpması sonucu öldüğü belirlenirken, İbrahim Durmuş'un ise hastalığı nedeniyle öldüğü tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da iki çobanın acı sonu!

Edinilen bilgiye göre, Kınık ve Durhasan mahallelerinde aynı günde ormanda 2 çoban ölü bulundu. Durhasan Mahallesi'nde sabah evinden hayvan otlatmak için ayrılan çoban Durmuş Şahin'i (49) akşam hayvanlarının yalnız dönmesi üzerine babası ve köylüler aramaya başladı.

Saat 20.30 sularında bir ağacın dibinde çoban Durmuş Şahin'in cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde Şahin'in radyosu da parçalanmış şekilde bulundu. Hayvanlarını otlatırken yağmurun başlamasıyla ağacın altına sığınan Durmuş Şahin'in yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. 

Kınık Mahallesi'nde arazide hayvan otlatan bir başka çoban 57 yaşındaki İbrahim Durmuş da akşam saatlerinde ormanda ölü bulundu. İbrahim Durmuş'un hastalığı nedeniyle öldüğü tahmin edilirken, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından her iki çobanın cesedi morga kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.