Hava Durumu

Bursa'da iki tır çarpıştı! Sürücü 2 saat sonra kurtarılabildi

Bursa'da iki tırın çarpışması sonucu yaşanan kazada, araç içinde sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarılıp hastaneye kaldırılabildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da iki tır çarpıştı! Sürücü 2 saat sonra kurtarılabildi

Bursa'da gece yarısı saat 01.30 sıralarında yaşanan kazada Caner Çelik (34) idaresindeki 16 DY 668 plakalı hurda kağıt yüklü bir tır Yalova-Bursa karayolu Orhangazi İznik yolu kavşağında Bursa'dan Yalova istikametine seyir halindeyken kırmızı ışıkta yavaşladı. Aracın arkasından gelen Mehmet Yılmaz (49) idaresindeki 42 FGT 45 plakalı tır ise yavaşlayamayarak diğer araca arkadan çarptı ve araç içinde sıkıştı.

OLAY YERİNE VİNÇ ÇAĞRILDI

Sağlık ekipleri yaralı tır sürücüsüne ilk müdahaleyi sıkıştığı yerde yaptı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri tonlarca ağırlığındaki tırın içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için nefes kesen bir çalışma başlattı. İki aracın çarpışması sonucu hurdaya dönen tırdan sürücüyü çıkarmak için olay yerine vinç çağrıldı.

Yaralı tır sürücüsü Mehmet Yılmaz tam 2 saat süren bir çalışma sonrasında çıkarılarak ambulansa taşındı. Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Yılmaz burada tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.