Hava Durumu

Bursa'da ilginç görüntü! Balık avı hasretini uçurtmayla giderdi!

Bursa'da korona virüs salgını ile mücadele kapsamında bir süredir balık avlamaya gidemeyen amatör balıkçı, olta hasretini ilginç bir yöntemle giderdi. Binanın terasına çıkan balıkçı oltasıyla uçurtma uçurdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2020 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2020 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ilginç görüntü! Balık avı hasretini uçurtmayla giderdi!

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki balık tutkunu Kubilay Güngen, kısıtlamalar kapsamında bir süredir balık avlamaya gidemediği için oltasına olan hasretini herkesi şaşırtan bir yöntemle giderdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında evde uçurtma yapan ve daha sonra oturduğu apartmanın teras katına çıkan Güngen, yaptığı uçurmayı oltasının ucuna takıp gökyüzüne bıraktı.

Uçurtma ipi yerine misina kullandı

Yaptığı uçurtmaya ip yerine misina bağlayan ve bir ucunu da oltasına takan Kubilay Güngen, "Dünyayı kasıp kavuran salgın nedeniyle kısıtlamalar uygulanıyor. İnsanlar mecburen hobilerinden ve tutkularından uzak kalıyor. Ben de bir amatör balıkçıyım. Olta balıkçılığını çok seviyorum. Bir süredir de avlanmaya gidemedim. Özlediğim balık oltamı yeniden elime alabilmem için bir yöntem düşündüm ver aklıma olta ile uçurtma uçurmak geldi" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.