Hava Durumu

Bursa'da ilginç görüntüler... Göbek atmaya başlayınca polis harekete geçti!

Bursa'da sağlık çalışanlarına destek olmak için balkona çıkıp şarkı söyleyen 3 arkadaşa, parktaki vatandaşlar da katılınca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Polis anons geçerek sosyal mesafe kuralını hatırlattı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ilginç görüntüler... Göbek atmaya başlayınca polis harekete geçti!

Gece gündüz demeden insanların sağlığı için çaba sarf eden sağlıkçılar için Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşlar moral vermek için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bursa'da da bir araya gelen 3 arkadaş Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nilüfer Binası arkasındaki sitenin balkonunu sahneye çevirdi. Sağlık çalışanları ve evde kalan vatandaşlar için birbirinden hareketli türkü ve şarkıları seslendiren Alper Çayır, Ahmet Bahyan ve Çağatay Taşkın Sert herkesi mest etti.

Elit Sitesi haricinde balkonu gören her apartman sakini de müziğin ritmine kendini kaptırdı. 

Görevde olan sağlık çalışanları tek tek kapı önüne çıkarak kendileri için verilen konsere eşlik ederken, sesi duyan diğer sokak sakinleri de balkonun karşısındaki parka akın etti. Sokağın ortasında göbek atmaktan çekinmeyen vatandaşların yoğunluğu artınca 3 arkadaş ne yapacağını şaşırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi de geldi.

Sık sık sosyal mesafe kuralını hatırlatan sanatçılara polis ekipleri de anonslarıyla destek verdi. İhbar veya devriye sonucu mahalleye gelen polis ekipleri, anonslarında 'Sosyal mesafeyi koruyun, iyi moraller' anonsuyla vatandaşın eğlencesini bölmek istemedi.

Öte yandan sanatçılar da anonslarında sağlıkçılar kadar polis, jandarma ve görevi başında olan herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.