Hava Durumu

Bursa'da insanlık dışı olay! Kedinin başını pürmüzle yaktılar...

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, hayvanseverler tarafından bakılan bir kedi, başının bazı kısımları yanmış halde bulundu. 'Yaman' isminin verildiği kedinin durumuyla ilgili açıklama yapan Veteriner Hekim Keser, "Söylemekten biraz sıkıldık ama insan elinden çıkmış gibi bir durum söz konusu. Pürmüz veya benzer bir şeyle yakıldığından şüpheleniyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2018 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2018 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da insanlık dışı olay! Kedinin başını pürmüzle yaktılar...

Alınan bilgiye göre, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde hayvanseverlerce bakılan bir kedi, Filiz Ayhan tarafından başının bazı kısımları yanmış halde bulundu. Kediyi Nilüfer ilçesindeki bir veteriner kliniğine götüren Ayhan, hayvanın tedavi edilmesini istedi. 'Yaman' isminin verildiği kedi, poliklinik tarafından tüm tedavi masrafları üstlenilerek tedavi edilmeye başlandı.

Veteriner Hekim Gökhan Önder Keser, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 gündür tedavisini sürdürdükleri kedinin durumunun iyiye gittiğini, yüzünün çeşitli yerlerinde yanıklar olduğunu belirtti.

YANAKLARINDA DOKU KAYBI VAR

Keser, kedinin yanaklarında yanığa bağlı doku kaybı olduğunu anlatarak, şunları söyledi: "Derisinde ufak tefek yanık izleri olsa da tüylerle sınırlı kalmış. Şansımıza ufaklığın gözlerinde bir hasar yok. Burun ve ağız mukozasındaki ağır yanıklar oldukça şiddetli. Buna yönelik bir tedavimiz oluyor. Yaralar iyileşiyor ama bu kısa bir süreç olmayacak. Kedi kendi istemsiz bir şekilde ateşin içine girmiş olsaydı patileri ve vücudunda ciddi bir yanık izi görmemiz gerekiyordu. Söylemekten biraz sıkıldık ama insan elinden çıkmış gibi bir durum söz konusu. Pürmüz veya benzer bir şeyle yakıldığından şüpheleniyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.