Hava Durumu

Bursa'da kadın, kadını dolandırdı!

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, bir kadının 60 Bin lirasını aldı. Olayın emniyete bildirilmesinin ardından Nagihan Ö. adlı dolandırıcı Bandırma'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kadın, kadını dolandırdı!

İnegöl'de M.Ü. isimli kadını arayan bir şahıs kendisini polis olarak tanıtıp, "Kimlik bilgileriniz ve parmak izleriniz FETÖ terör örgütünün eline geçti, bunun için bize elinizdeki para veya ziynet eşyalarını ulaştırmak durumundasınız" dedi. Kadın dolandırıcının sözüne inanarak paniğe kapıldı. Evindeki ziynet eşyaları ile paraları bir poşete koyan M.Ü, İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne giderek varını yoğunu dolandırıcıya teslim etti.

60 Bin lira değerindeki altın ve paraları alan dolandırıcı olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayın ardından dolandırıldığını anlayan M.Ü. emniyete giderek şikâyette bulundu. Terminal çevresindeki kameralar incelemeye alındı ve dolandırıcının Nagihan Ö. olduğu tespit edildi. Dolandırıcının Bandırma'da bir şahsı daha ağına düşürdüğünü tespit eden ekipler, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.