Hava Durumu

Bursa'da kameralara takıldı! Yeni olanı çaldı, eski olanı dönüp geri aldı

Bursa'da kimliği belirlenemeyen hırsız, kendi motosikletini park ederek başka bir motosikleti çalıp uzaklaştı. Daha sonra dönüp kendi motosikletini de alan hırsız güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2020 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2020 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kameralara takıldı! Yeni olanı çaldı, eski olanı dönüp geri aldı

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsız, Beşevler Mahallesinde saat 05.30 sıralarında Kabakçı Sokaktan motosikletle geçti. Hırsız, seyir halinde giderken park halinde duran 16 AFY 626 plakalı motosikleti gördü.

Olaydan bir süre sonra sokağa gelerek motosikleti park eden hırsız, gözüne kestirdiği motosikleti incelemeye başladı. Motosikleti çalıştırıp olay yerinden uzaklaşan şahıs, daha sonra yürüyerek geri dönüp  eski motosikleti park ettiği yerden alarak ortadan kayboldu.

Sabah işe gitmek için evinden çıkan Emin D, motosikletinin çalındığını fark edip durumu 155 ekiplerine bildirdi. Emin S'nin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen emniyet ekipler hırsızı bulmak için tahkikat başlatt
 

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.