Hava Durumu

Bursa'da kar şiddetini arttırdı... Hasta taşıyan ambulans yolda kaldı!

Bursa'da öğleden sonra başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini artırdı. Kestel ilçesinde hasta için yola çıkan ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle ilerlemekte güçlük çekince, devreye Büyükşehir ekipleri girdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2021 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2021 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kar şiddetini arttırdı... Hasta taşıyan ambulans yolda kaldı!

Kentin çeşitli noktalarında olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme araçlarıyla yol açma çalışmaları yapıldı. Kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği merkez ve ilçelerde, yağışın gece saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

- Ambulansın yolunu belediye ekipleri açtı

Kestel ilçesi Gözede Mahallesi'nde rahatsızlanan bir hasta için yola çıkan ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle karla kapanan yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kar küremesi yapılmasının ardından ambulans, hastayı sağlık merkezine ulaştırdı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekiplerin yolu açtığı sırada çekilen videoyu Twitter hesabından "Kestel, Gözede Mahallemizde ambulansın yolunu açıyoruz. Önceliğimiz sağlık, önceliğimiz vatandaşımıza hizmet." ifadeleriyle paylaştı.

Her zaman ve her koşulda hemşehrilerimizin sağlığı için görev başındayız. Kestel, Gözede Mahallemizde ambulansın yolunu açıyoruz. Önceliğimiz sağlık, önceliğimiz vatandaşımıza hizmet. ❄️

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.