Hava Durumu

Bursa'da koca çınar devrildi

Bursa'da tarihi çınar aniden devrildi. Olayda 4 araç hurdaya dönerken bir evde de hasar meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da koca çınar devrildi

İnegöl'de bulunan Kasım Efendi caddesi üzerindeki tarihi çınar bugün öğle saatlerinde  hiçbir neden yokken ortadan ikiye ayrılarak devrildi. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, 4 araç kullanılamaz hale geldi, bir evde de maddi hasar meydana geldi.

DAHA DİKKATLİ OLUNMALI

Görgü tanığı vatandaşlar olay anında büyük bir gürültü koptuğunu, ve kısa süreli panik yaşadığını belirtti. Herhangi bir can kaybı yaşanmamasını büyük bir şans olarak gören Kasım Efendi Caddesi sakinleri, bakımsız tarihi ağaçlara karşı yetkililerin daha dikkatli olması çağrısında bulunarak, denetimlerin sıklaştırılması gerektiğine vurgu yaptılar.

CANINI ZOR KURTARDI

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli meydan temizlik görevini yapan Selahattin Zengin, "Ben o sırada temizlik yapıyordum. Temizlik yaparken karşıdaki esnaf, çay içmeye beni çağırdı. Ben de talebini geri çevirmeyerek yoldan karşıya geçerken bir anda ağaç devrildi. Saniyelerle ağacın altında kalmaktan kurtuldum" dedi.

Aracı ağacın altında kalarak hurdaya dönen ve olayı gören araç sahibi Aziz Açıkgöz ise, "Saat 09.00 sıralarında bir ses geldi ve ağaç devrildi. Benim de aracımda büyük hasar var. Korumalı bir ağaç ama bu ağaç için gerekli çalışmalar yapılmalı. Çünkü diğer yarısı da devrilebilir" diye konuştu.

Olayı gören başka bir esnaf İsrafil Çelik de, "Çay içiyorduk bir anda büyük bir sesle devrildi. Herhangi bir can kaybının olmaması sevindirdi" dedi.

Olay sonrası cadde bir süre ulaşıma kapanırken, belediye ekipleri ağacı yoldan kaldırmak için çalışma başlattılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.