Hava Durumu

Bursa'da koçbaşlı baskın! Kur'an-ı Kerimin altından bakın ne çıktı

Bursa emniyeti tarafından 5 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, özel saksılarda yetiştirilmiş 30 kök hint keneviri ve Kur'an-ı kerimin altında saklanan silah ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da koçbaşlı baskın! Kur'an-ı Kerimin altından bakın ne çıktı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ve imalatı yaptıkları tespit edilen 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda kapıları açılmayan evlere koçbaşı yardımıyla girildi. Baskında bir adreste zehir tacirlerinin özel saksılarda yetiştirdiği ve uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı bilinen 31 kök hint keneviri ele geçirildi. Evlerde ikamet eden şahıslara, kaçmamaları için polis ekiplerince ters kelepçe takıldı.

Bir başka adreste yapılan aramalarda ise ikamette oturan şahısların Kur'an-ı kerimin altında sakladıkları bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi. 5 adreste yapılan aramalarda toplam 31 kök hint keneviri, satışa hazır vaziyette paketlenmiş bir miktar sentetik kannobinoid, bir miktar metamfetamin, bir adet ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek ele geçirilirken bir kişi gözaltına alındı, 2 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.