Hava Durumu

Bursa'da korkutan kaza! Yolcu otobüsüne çarptı

Altıparmak'tan Çekirge'ye doğru giden araç, Doğu Garajı - Üniversite Hattı Özel Halk Otobüsünü fark etmeyerek sağ taraftan çarptı. Her iki aracın da sürücüsü hafif yaralandı. Yolcular ise yara almadan kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2017 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2017 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkutan kaza! Yolcu otobüsüne çarptı

Kaza, gece 22.30 sıralarında Bursa'nın Osmangazi ilçesi Çekirge Caddesi ile Kükürtlü Caddesi'nin kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Altıparmak'tan Çekirge'ye doğru giden Doğan Şahin(20) idaresindeki 16 E 8795 plakalı araç yol ayrımında sol tarafında bulunan Murat Alper(44) yönetimindeki 16 M 00298 plakalı 43D Doğu Garajı - Üniversite Hattı Özel Halk Otobüsünü fark etmedi.

Yol ayrımında kararsız kalan ve bir anda direksiyonu sola kıran Doğan Şahin, Özel Halk Otobüsüne sağ taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araç yaklaşık 10 metre sürüklendikten sonra durabildi. Halk otobüsünde bulunan 4 yolcu kazada yara almadan kurtulurken her iki aracında sürücüsü hafif yaralandı. Otobüste bulunan yolcuların 112'yi araması sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı sürücüler daha sonra Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yolcular olay yerine gelen başka bir otobüsle yollarına devam ettiler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.