Hava Durumu

Bursa'da korna çaldı diye dövdüler

Bursa'da bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle kamyonetten inen iki kişi tarafından darp edildi. Saldırganlar daha sonra otobüsün ön camını çekiçle parçaladı. Yolcular ise olayın şokunu üzerlerinden bir süre atamadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korna çaldı diye dövdüler

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Park Caddesi üzerinde seyir halinde olan M.S. yönetimindeki 16 PT 229 plakalı İNULAŞ'a ait şehir içi yolcu otobüsünün önü kesildi. Kamyonetin kasasından inen iki kişi tarafından önü kesilen otobüstekiler şok yaşadı. Yol vermesi için korna çaldığı gerekçesiyle toplu taşıma aracını durduran gençler, aracın ön kapısından girerek şoför M.S.'ye küfür ve hakaret etmeye başladılar. İddiaya göre, öfkeli gençler, bir kez korna çalan şoförü direksiyon başında ve yolcuların gözleri önünde darp etmeye başladılar. Tekme tokat şoföre saldıran iki genç kaçarken, ellerindeki çekiçle aracın ön camını kırdılar.

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, şoförü darp eden şahısları kısa sürede yakaladı. Şoföre saldıran O.Y. ile kardeşi Y.Y. emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Darp edilen şoför ise saldırganlardan şikayetçi oldu.

"YOL BOYUNCA TACİZ ETTİ"

Saldırıda bulundukları iddia edilen şahıslardan biri olayı şöyle anlattı: "Bu kişi yol boyunca bizi tahrik ve taciz etti. En sonunda araca bindik ve el kol harekini neden yaptığını, kornayı neden çaldığını ve neden selektör yaptığını sorduk. Araçtan inerken bize küfretti. Biz de araca tekrar bindik. Koltuğun altından çıkardığı çekiçle kardeşime saldırdı, kafasına vurdu. Darp raporu var. Bu sırada arbede yaşandı. Sonra kardeşim çekici ondan aldı, otobüsten indirmeye çalışırken, biz otobüs dışına düştük. Kapıyı kapadı. İnin diye bağırırken kardeşim ondan aldığı çekiçle camı kırdı. Ardından polisler geldi, bizi aldı. Kaçma falan yok."

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.