Hava Durumu

Bursa'da milyonluk arazide yıkım! Toma ve çevik kuvvet eşliğinde yerle bir edildi

Bursa'da milyonluk arazide koyun, kuş, tavuk ve kaz yetiştiren mahalle sakinlerinin gecekondu kümesleri, toma ve çevik kuvvet eşliğinde belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da milyonluk arazide yıkım! Toma ve çevik kuvvet eşliğinde yerle bir edildi

Bursa'da kaçak yapıya göz açtırmayan Osmangazi Belediyesi ekipleri, rezidans ve çok katlı binaların inşa edildiği Yeşilşehir'deki milyonluk arazide hayvan kümesleri olduğu ihbarı aldı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), polis ve Osmangazi Belediye ekipleri arazinin bulunduğu Panayır Mahallesi'ne operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda milyonluk arazideki koyunların taşınması için süre verilirken, kaz, tavuk ve kuşların bulunduğu gecekondu kümesler ise yıkıldı.

Mahalle sakinlerinin araziye yaptığı kümesler yıkılırken, tavukları ise hiçbir şeyden habersiz, iş makinaları ve ekiplerin arasında gezmesi dikkat çekti.

Kazların bulunduğu kümesin yıkılmasını istemeyen sahipleri, kısa süre direndi. Daha sonra kaz ve tavuklar kümesten ekipler tarafından araziye salınırken, kümes iş makinasının yardımı ile yerle bir edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.