Hava Durumu

Bursa'da minibüsçüler birbirine girdi, 20 kişilik grup durağı bastı!

Bursa Ankara yolunda iki minibüs sürücüsü arasında başlayan kavga, taraflardan birinin yaralanması üzerine büyüdü. Minibüs durağına akın eden 20 kişilik grup, camları indirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2021 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2021 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da minibüsçüler birbirine girdi, 20 kişilik grup durağı bastı!

Bursa'da Ankara Yolu Caddesi'nde iki minibüs sürücüsü yol verme meselesinden tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi ve kavgaya dönüşmesi sonucu sürücülerden biri silahla yaralandı.

Yaralı sürücünün yakınları, diğer sürücünün çalıştığı minibüs durağına akın etti. Hızını alamayan öfkeli grup durağa saldırdı. Yaklaşık 20 kişilik grup, durağın  camlarını indirdi.

Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde çevreden silah sesleri duyulurken, daha sonra öfkeli kalabalık geldikleri araç ile olay yerinden ayrıldı.

Olayın duraklar arasında değil şahıslar arasında olduğunu belirten Bursa Minibüsçüler Odası Başkanı Rafet Burgaz, gençlerin yaptığı hatanın minibüs camiasına mal olmaması gerektiğini ifade ederek, "Olayı büyütmüşler. Duraklarla alakalı olan bir konu değil. İki tarafla da görüştük. Yaptıklarının hata olduğunu belirttik. Böyle giderse bu arkadaşların bir daha minibüsçülük yapamayacağını, kartlarını iptal edeceğimizi söyledik" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.