Hava Durumu

Bursa'da MİT ve jandarmadan ortak operasyon! İki terörist gözaltına alındı...

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı'nın terör örgütlerine yönelik ortaklaşa düzenlediği iki ayrı operasyonda, DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen Suriye uyruklu bir şahıs ile PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan Mahmur kampında eğitim aldığı tespit edilen bir örgüt üyesi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2020 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2020 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da MİT ve jandarmadan ortak operasyon! İki terörist gözaltına alındı...

Bursa'da İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Bölge Başkanlığı'nın terör örgütleri DEAŞ ve PKK'nın faaliyetlerinin deşifresi ve örgüt üyelerinin tespiti kapsamında yaptığı istihbari çalışmalar üzerine iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen Suriye uyruklu kadın N.S. (33) isimli örgüt üyesi ile PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan Mahmur kampında eğitim aldığı tespit edilen  M.Ö (28) isimli kadın terörist sabahın erken saatlerinde Jandarma Özel Harekat Timleri  tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Bursa İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğüne götürülürken, evlerde yapılan arama sonucunda ele geçirilen dijital materyellere de incelenmek üzere el konuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.