Hava Durumu

Bursa'da molotoflu saldırı! O anlar kamerada...

Bursa'da kar maskeli iki kişi, taş ve çekiçle camını kırdıkları fırın ve kasap dükkanlarına molotof kokteyli atıp kaçtı. Fırının imalat kısmında çalışan işçiler gürültüyü duyup yukarı çıkınca yangını büyümeden söndürdü. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis, kar maskeli 2 saldırganın peşine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2018 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da molotoflu saldırı! O anlar kamerada...

Olay gece saat 02.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde meydana geldi. Başında kar maskesi bulunan 2 kişi, Mehmet Taşkın'a ait ekmek fırınının önüne koşarak geldi. Şüpheli şahıslardan biri önce cama taş attı, kıramayınca elinde bulunan çekiç ile cama defalarca vurdu.

Camda küçük bir delik açan şahsın arkadaşı da elinde bulunan molotof kokteylini yakarak içeriye attı. Ayrıca sokak üzerinde bulunan Emin Keleş isimli şahsa ait kasap dükkanına da saldıran şüpheliler kırdıkları camdan içeriye molotof kokteyli atarak olay yerinden kaçtı.

Fırının imalat kısmında çalışan işçiler cam sesini duyup yukarıya çıkınca gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Yangını büyümeden söndüren işçiler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevredeki kameraları incelemeye alan ekipler kar maskeli 2 şahsın peşine düştü.

Öte yandan iki iş yerine yapılan molotoflu saldırı başka bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.