Hava Durumu

Bursa'da Ömer Halisdemir'e büyük saygısızlık!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 15 Temmuz şehitlerinden Ömer Halisdemir'in adının verildiği sağlık merkezinin isminin görevli doktorlar tarafından değiştirildiği iddiaları üzerine Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Ömer Halisdemir'e büyük saygısızlık!

Doktorlar tarafından değiştirildiği iddia edilen Ömer Halisdemir'in isminin bulunduğu tabela, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın harekete geçmesiyle tekrar yerine asıldı. Bölgede yaşayan vatandaşların dikkati sonrası ortaya çıkan skandalla alâkalı doktorlar sessiz kaldı. 

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr Özcan Akan, bir ay önce aile sağlığı merkezini açarken bu hizmete Şehit Ömer Halisdemir ismini vermeyi Belediye Başkanı, Kaymakam ve Sağlık Müdürlüğü olarak birlikte kararlaştırdıklarını belirterek,  "Tabelada şehit ibaresi unutulmuş. Görevli doktor Halk Sağlığı Başkanlığı'ndan izin almadan şehit ifadesini eklemek için tabelayı hafta sonu indirmiş. Bu durumu Kaymakamdan öğrendik. Bizim koyduğumuz tabelayı velevki düzeltmek maksatlı da olsa Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden izin alarak değiştirmeliydi. Durumu öğrenince derhal tabelayı yerine taktırdık. Bu çirkinkiğin hesabı sorulacaktır. Konuyla ilgili personel hakkında derhal soruşturma açılmıştır" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.