Hava Durumu

Bursa'da önemli değişiklik! Mülki amirlerin yeri değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri belli oldu. Bursa Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Çatalca Kaymakamlığı'na atandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da önemli değişiklik! Mülki amirlerin yeri değişti

Atama Kararlarına göre İçişleri Bakanlığı bünyesinde yapılan değişikliklerde, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti.

Buna göre, Bakanlık merkezinde görevli 20 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken 5 kaymakam ve 3 vali yardımcısı merkez teşkilatında değişik görevlere getirilirken 5 mülki idare amirinin ise vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı.

Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Bursa'ya yeni kaymakamlar ve Vali Yardımcıları atandı. Kararnameye göre; Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez'in yerine İstanbul Kağıthane'nin Kaymakamı Hasan Göç, İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar'ın yerine Sakarya Pamukova'nın Kaymakamı Recai Karal, Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç'un yerine Bilecik Osmaneli'nin Kaymakamı Naif Yavuz, Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz'ın yerine İzmir Balçova'nın Kaymakamı Süleyman Özçakıcı atandı. Büyükorhan Kaymakamı Yavuz Arslan ise Çankırı Yapraklı Kaymakamlığına atanırken yerine gelecek isim henüz belli olmadı. Bursa Vali Yardımcılığına atanan Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu'nun yerine ise Aydın Söke'nin Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu göreve geldi. Ayrıca Bursa Vali Yardımcılığına Şeref Aydın, Mustafa Kılıç ve Halil Serdar Cevheroğlu atandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.