Hava Durumu

Bursa'da ormanın dibinde korkutan yangın! Ekipler seferber oldu...

Bursa'da Atatürk Kent Ormanı'nın sınırında bulunan bir sosyal yardımlaşma derneğinde yangın çıktı. Bölgeye, çok sayıda orman yangın ekibi, itfaiye ve 2 helikopterin sevk edilirken, ekipler yaklaşık 2 saatin ardından yangını kontrol altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ormanın dibinde korkutan yangın! Ekipler seferber oldu...

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Gümüştepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Atatürk Kent Ormanı'nın yanında bulunan bir sosyal yardımlaşma derneğinde yangın çıktı.

Yangını gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Havadan görünen duman orman yangın ekiplerini ve helikopterleri alarma geçirdi. Orman ile sınır olan derneğin yangını söndürülmesi için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, orman yangın ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

Barajdan su alan 2 helikopter ise yangına müdahale eden itfaiye erlerine zarar gelmesin diye suyu ağaçlık bir alana boşalttı. Ekipler yaklaşık 2 saatin ardından yangını kontrol altına alırken sosyal yardımlaşma derneği kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAVRU KEDİLER DİDİK DİDİK ARANDI

Dernek yetkililerinin, binada iki kedi yavrusu olduğunu bildirmesi üzerine itfaiye ekipleri, uzun süre kedileri bulmak için çaba gösterdi ancak yavrulara ulaşamadı. 



Bu esnada kedi yavrularının annesi, yanan binanın ve itfaiye ekiplerinin yanından ayrılmadı. Kedi yavrularının yangında telef olduğu tahmin ediliyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.