Hava Durumu

Bursa'da otobüs durağının camlarını kırdılar!

Bursa'da bir otobüs durağının camları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, kamu malına zarar veren magandaların bir an önce yakalanması gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da otobüs durağının camlarını kırdılar!

İsmail ARSLAN

Bursa'da Gökdere metro istasyonu çıkışında bulunan bir otobüs durağının camları, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırıldı. Kırılan camların parçaları durağın içine saçılırken, vatandaşlar, halkın ödediği vergilerle yapılan, yağışlı ve rüzgarlı havalarda yolcuların sığındıkları durağa zarar veren şehir magandalarının yakalanması için yetkilileri göreve çağırdı. Gördüğü manzara karşısında tepkisini dile getiren bir vatandaş, "Bu insanları anlamıyorum, kamu malına zarar veren zihniyet yoksunlarının bir an evvel yakalanması ve cezalandırılması gerekir. Ayrıca cezaların da caydırıcı olması gerekir. Devletin malında tüy bitmemiş yetimin hakkı var yazık, günah" dedi.  

BURULAŞ BEYAZ MASA'YA, BEYAZ MASA BURULAŞ'A

Öte yandan durak camlarının kırılmasıyla ilgili BURULAŞ çağrı merkezine yapılan şikayet sonuçsuz kaldı. Yetkililer, konunun kendi sorumlulukları dışında olduğunu belirtti. Bursa Büyükşehir Belediyesi şikayet hattı ALO 153 arandığında ise telesekreter yeniden BURULAŞ'a yönlendirdi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.