Hava Durumu

Bursa'da panik anları! İki katlı kağıt deposu alev alev yandı!

Bursa'da bir kağıt deposunda çıkan yangın korkuya sebep oldu. Kısa sürede beyaz dumanların sardığı yangına müdahale eden ekipler, çevre evlere sıçramadan alevleri kontrol altına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da panik anları! İki katlı kağıt deposu alev alev yandı!

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi 3. Ömür Sokak'ta bulunan Mümin P.'ye ait 2 katlı kağıt ve ambalaj deposunda sobadan sıçrayan kıvılcımın kağıt hurdaları tutuşturması neticesinde yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler saniyeler içerisinde iki katlı binayı sardı.

Tütüncüoğlu Çiftliği bilinen ve tekstil atölyeleri ile bebe konfeksiyon atölyelerinin bulunduğu alandaki yangın korku ve paniğe sebep oldu.

Vatandaşlar yan dükkanları boşaltıp yanan kağıt deposunu korkulu gözlerle izledi.

Çevredeki vatandaşların itfaiye ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sobadan çıktığı iddia edilen yangının çevre evlere sirayet etmemesi için çok sayıda itfaiye ekibi görev aldı. 

Polisin çevrede güvenlik önlemleri aldığı depo yangınında can kaybı yaşanmazken, kağıt deposu kullanılamaz hale geldi. Yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.