Hava Durumu

Bursa'da park yasağını delen sürücüler isyan ettiriyor!

Nilüfer FSM Bulvarı'nda durak önlerine araçlarını park eden sürücüler, vatandaşları ve halk otobüsü şoförlerini isyan ettirdi.  Durağa gelen vatandaşlar, binecekleri otobüsü kaçırmamak için yola çıktıklarını bu yüzden de ezilme tehlikesi yaşadıklarını belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da park yasağını delen sürücüler isyan ettiriyor!

Bursalılar şikâyetlerini, YeniDönem Whatsap İhbar Hattı'na göndermeye devam ediyor. İhbar hattına gelen görüntüler, Bursa trafiğinin çilesini bir kez daha ortaya koydu. Park yasağına uymayıp otobüs duraklarının önlerine araçlarını bırakan sürücüler, hem vatandaşları hem de otobüs şoförlerini isyan ettirdi. Park yasağına kimsenin uymadığını ve yasağın sürekli ihlal edildiğini belirten YeniDönem okuyucusu, "Bu durum hep böyle. Bulvar boyunca tüm duraklar park edilmiş araçlarla dolu.  Şikâyet ettiğimizde her zaman, 'ekipler yönlendirilecektir, denetimlerimizi yapıyoruz' cevabı alıyoruz. Denetleme yapılıyor ve ceza kesiliyorsa bu görüntü ne o zaman? Durağa gelen vatandaşlar, binecekleri otobüsü kaçırmamak için yola çıkıyor. Çünkü insanlar park halindeki araçlardan gelen otobüsü göremiyor. Ezilme tehlikesi de geçiriyoruz" dedi.

OTOBÜS YANAŞAMIYOR

"Otobüs şoförleri de bu durumdan çok şikâyetçi" diyen duyarlı vatandaş "'Park edilen araçlar yüzünden duraklara yanaşamıyoruz. Vatandaşı yolun indirip bindirmek zorunda kalıyoruz' diyorlar. Kural ihlali yapan sürücüler benim görüntü almama tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.