Hava Durumu

Bursa'da patlama! Çok sayıda yaralı var...

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'ndeki bir evde doğalgaz nedeniyle patlama meydana geldi. 7 kişinin yaralandığı olayda, bölge savaş alanına döndü.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da patlama! Çok sayıda yaralı var...

Olay saat 16.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde Maksem Mahallesi, Maksem Caddesi'nde meydana geldi. Beş katlı binada yaşlı kadının oturduğu dairede doğalgaz patlaması nedeniyle yangın çıktı. Olayda 7 kişi yaralandı, üç dairenin duvarları yıkıldı. Yola düşen duvar parçaları bazı araçlara zarar verdi. Patlamanın şiddetinden çevredeki ev ve dükkanların camları kırıldı. 

 Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Üç dairede büyük hasar olurken, etrafa saçılan tuğla ve beton parçalarıyla üç araç zarar gördü. İtfaiyenin anında müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Bursagaz ekipleri gazı keserken, ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Olay yerine AFAD ve Arama Kurtarma ekipleri de sevk edildi. Öte yandan çevre sakinleri, patlamanın meydana geldiği binada önceki gün doğalgaz çalışması yapıldığını ileri sürdü. 

Mahalle sakinlerinden Hayati Vardar, şunları kaydetti:

"Aniden güçlü bir patlama oldu. Ben önce deprem olduğunu sandım. Sonra anlayamadım, binaların camları kırıldı. Çok yüksek bir sesle meydana geldi. Karşı evin ikinci katında oturuyoruz. Ben merdivenlerden inerken dışarıda kızın biri 'imdat' diye bağırıyordu. Aşağıya indiğimde oturduğum binanın kapısı patlamanın şiddetiyle açılmıştı. Sonra dışarı çıktım. 'İmdat' diye bağıran kızı götürdüklerini gördüm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.