Hava Durumu

Bursa'da pompalı tüfeği denerken dehşet saçtı! Bir çocuk hayatını kaybetti

Bursa'da internetten satın aldığı tüfekle kahvehane önünde rastgele ateş açan ve 15 yaşındaki iki gençten birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına neden olan sanığın, yargılanmasına devam edildi. Sanık, tüfeği denemek isterken olayın gerçekleştiğini belirtip, iddiaları kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2018 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2018 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da pompalı tüfeği denerken dehşet saçtı! Bir çocuk hayatını kaybetti

Bursa'da, pompalı tüfekle rastgele ateş açıp, kahvehane önünde oturan 15 yaşındaki iki gençten birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına neden olan sanığın, yargılanmasına devam edildi.

Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "Canavarca hisle çocuğu kasten öldürmek ve yaralamak" suçlarından hakkında iki kez müebbet hapis cezası talep edilen tutuklu sanık Sezai İsanç (28), Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Bursa E Tipi Ceza ve İnfaz Kurumundan katıldı.

Duruşmada, vurularak ölen Doğukan Avcı ile yaralanan Mustafa Paşa'nın yakınları ve tarafların avukatları da hazır bulundu. Sanık İsanç, ilk duruşmadaki savunmasını tekrarlayarak, tüfeği internet üzerinden beğenip 350 liraya aldığını söyledi.

Tüfek eline geçince denemek istediğini anlatan İsanç, "Evimden çıkarak sokağa indim. Burada rastgele ateş etmeye başladım. Çocukları yaraladığımı görünce korkup kaçtım. Olay anında kendimde değildim. Söyleyebileceğim bir şey yoktur. İddiaları kabul ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumundan sanığın akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair raporun beklenmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

Merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde 2 yıl önce bir kahvehane önüne gelen İsanç, elindeki pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş etmişti. Bu sırada kahvehane önünde çay içen iki sınıf arkadaşı Doğukan Avcı ile Mustafa Paşa ağır yaralanmıştı. Avcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Zanlı ise polis ekipleri tarafından kısa süre sonra evinde yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.