Hava Durumu

Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldırı! Ölü sayısı 3'e yükseldi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde eşini karnından bıçaklayan şahıs, daha sonra rehabilitasyon giderek pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. İki kişinin hayatını kaybettiği olay sonrasında saldırgan intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da rehabilitasyon merkezine saldırı! Ölü sayısı 3'e yükseldi

Olay, merkez Yıldırım ilçesi, Özel Yıldırım Gelişim, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen sebepten dolayı elindeki pompalı tüfek ile rehabilitasyon merkezine gelen Ramazan Arı etrafa ateş etmeye başladı.

Ne olduğunu anlayamayan sağlık çalışanları ve hastalar etrafa kaçışmaya başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar, Enes Malik Güloğlu, Musa Güloğlu ve  Ayten Yukarı'ya isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Enes Malik Güloğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Başından ve boynundan vurulan Enes Malik Güloğlu'nun babası Musa Güloğlu da kurtarılamadı.

Saldırının ardından Ramazan Arı olay yerinden kaçtıktan sonra Soğanlı Mahallesi'ndeki yakınlarının hurdacı dükkanında başına ateş ederek intihar etti.

Ramazan Arı'nın rehabilitasyon merkezine saldırıyı gerçekleştirmeden önce Ormanlar Yolu Caddesi üzerindeki ikametinde eşi Gülsüm Arı'yı da karnından bıçakladığı, daha sonra rehabilitasyon merkezine gelerek saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.