Hava Durumu

Bursa'da salça kazanı yüzünden oğlunu öldürmüştü! Davada önemli gelişme

Bursa'da tartışma sırasında oğlunu öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen babanın yargılanmasına devam edildi. Tahliyesini isteyen sanık, olay esnasında eşini ve kendisini korumaya çalıştığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2021 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2021 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da salça kazanı yüzünden oğlunu öldürmüştü! Davada önemli gelişme

Bursa 16. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Sami Y. (55), tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

Önceki beyanlarını tekrar eden Sami Y, beraatini ve tahliyesini istedi.

Sanık avukatı, müvekkilinin meşru müdafaa kapsamında eylemini gerçekleştirdiğini, eşini ve kendisini korumaya çalıştığını iddia etti.

Mahkeme heyeti, sanık Sami Y'nin tutukluluğunun devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Geçen yıl 12 Eylül'de Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Sami Y. ile oğlu Nuri Y. (30) arasında salça kazanı kullanma meselesinden tartışma çıkmıştı. Sami Y'nin tüfekle ateş açması sonucu yaralanan Nuri Y. hastanede yaşamını yitirmişti. Polis tarafından kesici aletle yaralanmış halde bulunan Sami Y. ise tedavisinin ardından tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.