Hava Durumu

Bursa'da satılan çiçeklerin gelirleri ihtiyaç sahiplerine gitti!

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kendisine gelen tebrik çiçeklerini açık arttırma usulü ile satıp, gelirlerini ihtiyaç sahiplerine erzak olarak bağışladı. 

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da satılan çiçeklerin gelirleri ihtiyaç sahiplerine gitti!

Gürsu Belediyesi yaptığı yardım kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Görevi başında şehit edilen Cüneyt Yıldız'ın başlatmış olduğu kampanyayı Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık devam ettiriyor.

Yapılan kampanyada Gürsu Belediyesine gelen tebrik çiçekleri çöpe atılmak yerine vatandaşa erzak olarak dönüyor. 63 çiçek açık arttırmayla hayırsever iş adamlarına satılarak elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine verilecek. Satılan çiçek başına 10 erzak yardımında bulunan iş adamları mutluluklarını dile getirerek Başkan Işık'a teşekkür etti. 



1 çiçeğe 10 erzak 

31 Mart yerel seçim sonuçlarındaki başarılarına değinen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, gelen tebrik çiçeklerini erzak paketine dönüştürerek Gürsuluları sevindirmek istediklerini belirtti.

Bu konuyla alakalı sosyal medyadan paylaşım yaptıklarını açıklayan Işık, "İş adamlarının gönülleri o kadar zengin ki, erzakları gönderelim ama çiçekler orada kalsın. Biz de bu çiçekleri satışa çıkararak elde edilen gelirlerle Gürsu halkının ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi. 


Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ise 3 adet çiçek alarak ilk çiçeği şehit anneleri adına aldığını, ikinci çiçeği annesi adına, üçüncü çiçeği ise eşi adına aldığını belirtti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.