Hava Durumu

Bursa'da sendikacı ve siyasetçilere operasyon! Evlerinden alındılar

Ankara, İzmir, Diyarbakır, İstanbul ve Bursa'da bu sabah saatlerinde sendikacı ve siyasetçilere yönelik operasyon düzenlendi. KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen, SES ve HDP yetkililerinin, düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındığı bildirildi. Bursa'dan ise üç isim gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sendikacı ve siyasetçilere operasyon! Evlerinden alındılar

Sabah saatlerinde birçok kente siyasetçilere ve sendikacılara yönelik operasyonlar yapıldı. Ulaşılan bilgilere göre; Ankara, İzmir, Diyarbakır, İstanbul ve Bursa'da yapılan polis operasyonları ile çok sayıda isim adreslerinde gözaltına alındı.

Ankara'da yapılan operasyonda gözaltına alınanlar arasında Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜMBEL-SEN), Halkların Demokratik Partisi (HDP) yönetici ve üyeleri yer aldı.

Gözaltına alınan kişilerden isimlerine ulaşılan bazıları şunlar: SES Eş Genel Başkanı Gönül Erden, SES emekli üyesi Ramazan Taş, TÜM BEL-SEN Genel Sekreteri Yılmaz Yıldırımcı, TÜM BEL-SEN Merkez Yürütme Kurulu üyesi Adem Kaya, TÜM BEL-SEN Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Güler, HDP eski il yöneticisi Bahadır Demircan, HDP Yenimahalle eski İlçe Eş Başkanı Mahabat Akın, HDP Çankaya eski ilçe yöneticisi Davut Çalışır, Haydar Üstündağ, Zeki Işıl, Lezgin Kutup, Aydın Keleş ve Avukat Emrah Öner.

Bursa'da adreslerine yapılan baskınlarda Atakan Bozkurt, Merve Yıldırım ve ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alınıp, İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.