Hava Durumu

Bursa'da skandal! Stad görevlileri bakın nasıl yakalandı

Bursa'nın Karacabey ilçesi emniyet müdürlüğü karşısındaki stadyumda uyuşturucu kullanıldığına dair ihbar alan polis harekete geçti. Gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan stadyum görevlisi M.T. ile R.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da skandal! Stad görevlileri bakın nasıl yakalandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası karşısında bulunan stada uyuşturucu kullanıldığı ve satıldığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, stadyum görevlisi M.T. ile R.A.'yı takibe aldı. Önceki gece geç saatlerde stadyumdan çıkan bir kişiyi durduran asayiş ekipleri, uyuşturucu kullandığını tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı. Şahsın üzerinden uyuşturucu çıkmadı. Bu kişilerin uyuşturucuyu içerden aldığı ihtimalini değerlendiren ekipler, stada baskın yaparak M.T., R.A. ve İ.Ç.'yi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda bir adet hassas terazi, uyuşturucu içimine hazır düzenek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeye rastlanmazken, uyuşturucu bulundurma, imal etme ve ticaretini yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen M.T. ile R.A. tutuklandı. İ.Ç. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.