Hava Durumu

Bursa'da sokakta su satan kızın hayatı, üzerindeki tişört sayesinde değişti!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, üzerinde ilçe emniyet müdürlüğü tarafından bastırılan tişörtle su satarken fark edilen 11 yaşındaki kıza emniyet sahip çıktı. Ekipler tarafından okul kıyafeti ve kitaplar alınan küçük kız, bundan böyle sokakta çalışmayıp, eğitim görecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2019 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2019 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da sokakta su satan kızın hayatı, üzerindeki tişört sayesinde değişti!

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün üst tarafında bulunan Eğitim Caddesi'ndeki trafik lambalarında, üzerinde Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü yazılı tişörtle su satan 9 yaşındaki Elif T.'yi ilçe emniyet müdürü fark etti.

Küçük kız "korkup kaçmasın" diye müdahale etmeyen müdür, sivil ve resmi kıyafetli iki bayan memuru göndererek minik kızı su sattığı yerden aldırdı.

Elif T.'nin hayatı, İlçe Emniyet Müdürü sayesinde değişti. Küçük kız nazikçe satış yaptığı trafik ışıklarından alınıp Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada emniyet personeli, Elif'e okul kıyafeti ve ders kitapları aldı. Ailesiyle de görüşülen küçük kız bundan sonra çalışmayıp, okula gidecek. Elif'in öğretmenleri ile de görüşen polis ekipleri, küçük kızın sokakta çalışmaması için gerekli bütün tedbirleri aldı.

Minik Elif'in, kendisine ve kardeşine oyuncak alamadığı için su sattığı öğrenildi. Elif'in 1 yılda su satarak kazanacağı parayı harçlık olarak kendisine veren polis yetkilileri, zaman zaman Elif'i ziyaret ederek okula gidip gitmediğini kontrol edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.