Hava Durumu

Bursa'da şoke eden olay! 'Neden köpeklerimi attın?' diye sordu, sopalı saldırıya uğradı

Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği'nin sosyal medyada yaptığı paylaşım tüm hayvanseverlerin tepkisini çekti. Görüntülerde, dernek üyesinin, baktığı köpekleri kırsal bir bölgeye atan şahıs tarafından darp edildiği görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2019 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2019 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da şoke eden olay! 'Neden köpeklerimi attın?' diye sordu, sopalı saldırıya uğradı

Olay Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği'nin sorumlularından Emrullah İlmen'in bölgesinde baktığı ve beslediği anne ve altı yavru köpek, Ş.A. adlı şahıs tarafından belediyeye şikayet edilerek kırsal bir bölgeye atıldı. Ş.A.'ya ulaşan ve bunu neden yaptığını soran İlmen, şoke eden bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. İlmen'e sopayla saldıran ve darp eden şahıs, görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla büyük tepki çekti.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek yetkilileri, "Hayvanlara ve hayvan hakları savunucularına yapılan zulüm ve saldırılar gün geçtikçe daha da artıyor. Yasalar yetersiz, yetkililer sessiz. Emrullah İLMEN hastane raporu ile birlikte delil ve kanıtlar eşliğinde savcılığa suç duyurusunda bulundu. Biz de dernek olarak avukatlarımızı devreye soktuk, sonuna kadar yanında ve destekçisi olacağız. Sizden beddua değil paylaşım desteği istiyoruz.

PAYLAŞIN Kİ bu rezaleti bütün herkes görsün,

PAYLAŞIN Kİ kamuoyu oluşsun,

PAYLAŞIN Kİ bu kez emsal bir karar çıksın,

Bundan sonrakilere DERS OLSUN" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.