Hava Durumu

Bursa'da 'süper cuma' izdihamı! Akın ettiler

Bursa'da hizmet veren Seyhanlar Market, yılda bir kez düzenlenen "süper cuma" kampanyası yaptı. Markete akın eden vatandaşlar izdihama neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 'süper cuma' izdihamı! Akın ettiler

Seyhanlar Market, her yıl bir kez düzenlediği süper cuma kampanyasını bu sene de tekrarladı. Fiyatlarda yüzde 50'lilere varan indirimi gören vatandaşlar markete koştu. Bütün ürün çeşitlerinde yüzde 10, 20, 25, 40 ve 50 oranında indirim yapan marketin şubelerini vatandaşlar tıklım tıklım doldurdu. Bazı vatandaşların iki tane alışveriş aracı alıp hepsini doldurduğu görüldü. 

Süper cuma kampanyası hakkında bilgi veren Seyhanlar Market Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Seyhan, "Her yıl yaptığımız süper cumanın tekrarını bu yıl 23 Kasım'da başlamış bulunmaktayız. Sabah 07:00'den itibaren mağazalarımızda büyük bir yoğunluk yaşadık. Müşterilerimiz sabah erken saatten itibaren akın ettiler. Bugün bütün Bursa halkını mağazamıza bekliyoruz. Topyekûn enflasyonla mücadeleye geçen ilk market işletmesiyiz. Enflasyonla mücadelenin devamı olarak süper cumayı başlatmış bulunmaktayız. Mağazalarımızdaki ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler var" dedi. 

Süper cuma indirimlerinden faydalanmak için Seyhanlar Marketleri'ne gelen vatandaşlar, "İndirimler çok güzel bizde bol bol alışveriş yaptık. Yılda bir kez düzenlenen kampanyayı uzun zamandır bekliyordu. Bu kampanyalar yılda bir kez değil her ay düzenlensin. Kampanyadan çok memnunuz, en çok biz emeklileri sevindirdi" şeklinde konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.