Hava Durumu

Bursa'da tanınmış 2 isim koronadan hayatını kaybetti

Kovid-19 salgını Bursa'da can almaya devam ediyor. Bursa'nın tanınmış simalarından mimar Naci Yılmaz ile Yeşim Tekstil yöneticilerinden Mazhar Kazancıoğlu Kovid-19 nedeniyle tedavi oldukları hastanede yaşam mücadelesine yenik düştü.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2020 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2020 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da  tanınmış 2 isim koronadan hayatını kaybetti

Hastanelerin dolup taştığı, koronavirüsün kol gezdiği, salgın döneminin en kritik günlerinin yaşandığı Bursa'da 2 kişi daha virüs kurbanı oldu. 

Bursa kamuoyunun yakından tanıdığı 2 isim mimar Naci Yılmaz ile Yeşim Tekstil yöneticilerinden Mazhar Kazancıoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 

Tayyare Kültür Merkezi ve Şefik Bursalı Sanat Galerisi'nde yöneticilik yapan Mimar Naci Yılmaz, TMMOB Mimarlar Odası'nda çeşitli dönemlerde yönetim kurulu üyeliği yapmış, kent kültür ve sanatına katkı koymuştu.

(Naci Yılmaz)

Yeşim Tekstil ile Nike birleşmesinde önemli rol oynayan firmanın Spor Giyim / Nike Satış Departmanı Direktörü Mazhar Kazancıoğlu, üniversite eğitimi için gittiği Florida Atlantic University'de Lynn University tamamladıktan sonra çeşitli firmalarda yönetici olarak çalışmış ve Türkiye'ye dönmüştü. Kazancıoğlu Sonnur Aybat Kazancıoğlu ile evli ve 2,5 yaşında bir kız çocuk babasıydı.

(Mazhar Kazancıoğlu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.