Hava Durumu

Bursa'da tartıştığı kişiyi silahla yaraladı: 'Barıştırmak istiyordu'

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde tartıştığı kişiyi silahla yaraladığı öne sürülen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2020 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2020 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da tartıştığı kişiyi silahla yaraladı: 'Barıştırmak istiyordu'

1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan tutuklu sanık Cafer A, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Müşteki ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Duruşmada tanık olarak dinlenen sanığın eşi Emine A, olay günü eşiyle araçlarıyla köye gitmek üzere hareket halindeyken yolda müşteki Semih S'yi gördüklerini anlattı.

Oğulları ile Semih S. arasında daha önce yaşanan bir olay nedeniyle sorun olduğunu belirten tanık Emine A, "Onları barıştırmak amacıyla eşim araçtan indi. Ben olayı görmedim fakat Semih'in eşime yumruk attığını gördüm. Daha sonra silah sesini duydum fakat olay anını görmedim. Sonra çocuğun kaçtığını gördüm." dedi.

Sanık Cafer A. tahliyesini talep etti.

Müştekinin yaralarının hayati tehlikeye sebep olup almadığına dair rapor düzenlenmesine ve sanığın tahliyesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Duruşma sona erdikten sonra adliye koridorunda tarafların yakınları arasında tartışma çıktı. Arbedeye dönüşen tartışmaya polisler müdahale etti.

Cafer A, merkez Yıldırım ilçesinde 5 Mayıs'ta aracıyla seyrederken husumetlisi Semih S'nin dükkanının önünde durmuş ve ikili arasında tartışma çıkmıştı. Kendisine yumruk atması üzerine Cafer A'nın iki el ateş ederek Semih S'yi yaraladığı öne sürülmüştü.

Gözaltına alınan Cafer A. tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.