Hava Durumu

Bursa'da toplu ulaşıma yasak düzenlemesi!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentte otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatlerinin yeniden düzenlendiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da toplu ulaşıma yasak düzenlemesi!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentte otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatlerinin yeniden düzenlendiği bildirildi.

Burulaş'tan yapılan açıklama şöyle;

-Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi uyarınca alınan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında 1 Aralık akşam 21:30'dan itibaren otobüs seferleri saatte 1 olacak şekilde hizmet verecektir. Bursaray seferleri ise 21:30'dan 01:00'a kadar seyreltilmiş olarak hizmet verecektir. Güncel sefer saatlerini BursaKart Mobil uygulaması ve www.burulas.com.tr sitemizden öğrenebilirsiniz.

-Cumartesi ve Pazar günleri uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında otobüs seferlerimiz Pazar günü tarifesine göre, BursaRay seferlerimiz ise seyreltilmiş olarak hizmet verecektir. T1 (İpekböceği) Tramvay hattı ise hafta sonları hizmete kapatılacaktır. Güncel sefer saatlerine BursaKart Mobil uygulaması ve www.burulas.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

- Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi uyarınca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı sebebiyle yeni bir karar alınana kadar BUDO seferleri hafta sonları hizmet veremeyecektir. Hafta içi BUDO seferlerimiz devam edecek, 20 yaş altı yolcularımız refakatçi eşliğinde, 65 yaş üstü yolcularımız ise "Yol İzin Belgesi" ile yolculuk edebilecektir. 

- Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi uyarınca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması süresince BBBUS seferlerinde bir aksama olmayacak ve BBBUS bileti olan yolcularımız sokağa çıkma yasağından muaf sayılacaktır. 20 yaş altı yolcularımız refakatçi eşliğinde, 65 yaş üstü yolcularımız ise "Yol İzin Belgesi" ile yolculuk edebileceklerdir. 

- Hafta içi saat 21:15'den itibaren Özel Halk Otobüsleri hatları hizmet vermeyecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.