Hava Durumu

Bursa'da trafiğe nefes aldıracak köprüde geri sayım...

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş bölgesi ile Avdancık Mahallesi'ni birbirinden ayıran dere üzerine inşâ edilen ve bölge trafiğine nefes aldıracak olan köprüde asfalt çalışmaları başladı. Köprünün önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da trafiğe nefes aldıracak köprüde geri sayım...

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi arasına modern bir köprü inşâ etti. Yıllar önce tek yönlü olarak inşa edilen ve ulaşımda sıkıntıların yaşanmasına sebep olan mevcut köprünün yerine inşâ edilen köprü, 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğuna sahip. Her iki yönde 1.5 metre genişliğinde yaya yolunun da yer aldığı köprü, bağlantı yolları ile birlikte Avdancık ve Seçköy mahalleleri ile Demirtaş Barajı çevresinde bulunan maden ocaklarına ait araçların oluşturduğu trafik meselesini çözecek. Köprünün inşaatı tamamlanarak asfalt çalışmalarına başlandı. Köprü önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ulaşım alanında yapmış oldukları yatırımlara devam ettiklerini belirterek, "Demirtaş ile Avdancık Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayacak köprünün inşaatını bitirdik. Asfalt çalışmalarına başladık. Bölgede yıllar önce yapılan mevcut köprü, sadece tek aracın geçeceği genişlikte olması sebebiyle artan trafik yoğunluğuna cevap veremez duruma gelmişti. Yeni inşâ ettiğimiz 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğundaki köprü üzerinden çift araç rahatlıkla geçebilecek. Bu köprü ile bölgede artan trafiği yoğunluğunu rahatlatacağız. Sıkışan araç trafiği ortadan kalkacak. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bursa'da ticaretle uğraşanlar için kaçırılmayacak fırsat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.