Hava Durumu

Bursa'da trafik felç! Mahalle araları bile tıkandı...

Milyonlarca öğrenci ve öğretmen bugün dersbaşı yaptı. Okulların ilk günü nedeniyle Bursa trafiğinde yoğunluk yaşandı. Mahalle aralarında bile tıkanan trafik başta İzmir Yolu Acemler mevkii olmak üzere birçok bölgede durma noktasına geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2019 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da trafik felç! Mahalle araları bile tıkandı...

3 aylık tatil döneminin ardından 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı başladı. Bazı veliler  çocuklarını yalnız bırakmayarak onlarla birlikte okulun yolunu tuttu. Okulun ilk günü sabah Bursa'nın birçok noktasında trafik yoğunluğu yaşandı.

Bursa'daki tıkanan trafikle ilgili şikayetlerini sosyal medyadan yazan bazı kullanıcılar, 'Sanki herkes Bursa'dan göç ediyor' gibi yorumunda bulundu.

Kavşaklara takviye motosikletli zabıta timi 

Bursa Büşükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez bir uygulama gerçekleştirildi. Şehir merkezindeki kavşaklara trafik ekiplerine yardımcı olmaları için motosikletli zabıta timleri de konuşlandırıldı. Hamitler ve Ata Bulvarı arasındaki kavşaklarda, Nilüfer ve Acemler bölgesindeki kavşaklarda görev alan zabıta ekipleri trafiğin rahat bir şekilde ilerlemesi için polis ekiplerine yardımcı oldu. 
Öte yandan, özellikle Nilüfer ilçesi Özlüce bölgesinde 30'dan fazla özel ve devlet okulunun bulunması sebebiyle trafik Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı ile Özlüce'nin ana caddelerinde kilitlendi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.