Hava Durumu

Bursa'da Uludağ'a ziyaretçi akını!

Uludağ yaz sezonunda da Cazibe Merkezi olmaya devam ediyor. Bursa İl Jandarma ekipleri Uludağ'da geniş güvenlik önlemi alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Uludağ'a ziyaretçi akını!

Geçtiğimiz cuma gününden beri Türkiye'yi etkisi altına alan çöl sıcaklarından bunalan Bursalılar hafta sonu Uludağ'a akın etti.

Hafa sonu sıcaktan bunalan vatandaşlar kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'a akın etti. Jandarma bölgede geniş güvenlik tedbiri alırken, drone ile de havadan kontrol yaptı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, yaz sezonunda da cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Şehir merkezinde 40 dereceyi bulan sıcaklıkların ardından vatandaşlar zirveye akın etti.

Elde edilen bilgilere göre 1 Temmuz cumartesi günü 4956 araç karayoluyla, 6255 kişi teleferikle; 2 Temmuz pazar günü ise 10509 1530 araç karayoluyla, 7876 kişi teleferikle serinlemek için Uludağ'a çıktı.

Yetkililer son 10 yılın rekor düzeyde tatilci girişinin yapıldığını ifade etti. Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik timleri ve "drone" vasıtasıyla vatandaşların huzurlu bir şekilde tatil için yapabilmeleri için geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.