Hava Durumu

Bursa'da vaka sayısı neden birden arttı? Fomara'dan canlı bağlanıp açıkladı

Bursa'da koronavirüs vaka sayısında ciddi artış yaşanınca 6 ilçede maskesiz sokağa çıkma yasağı getirildi. Peki Bursa'da vaka sayısı neden arttı? AA Bursa Muhabiri Sergen Sezgin, Fomara Meydanı'ndan CNN TÜRK canlı yayınına bağlandı. Vatandaşların umursamazlığına dikkat çeken Sezgin, "Sosyal mesafe hak getire..." diyerek durumun vahametini gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2020 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2020 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da vaka sayısı neden birden arttı? Fomara'dan canlı bağlanıp açıkladı

Bursa'da koronavirüs vaka sayısında ciddi bir artış var. Valilik, bu artışı dizginlemek için bazı tedbirler almaya başladı ve İnegöl, Kestel, Gürsu, Yıldırım, Osmangazi ile Nilüfer'de maskeyi zorunlu hale getirdi.

AA Muhabiri Sergen Sezgin, CNN TÜRK'te Uğur Önver'in sunduğu programa canlı bağlanarak Bursa'daki son koronavirüs sürecini değerlendirdi.

Sezgin, Bursa Adliyesi'nde ve BUSKİ Gürsu şubesinde koronavirüs vakalarını hatırlatarak, kurallara uyulmamasının vaka artışlarını tetiklediğini belirtti. Özellikle Yıldırım ilçesinde koronavirüs vaka sayısının zirve yaptığını belirten Sezgin, Bursa'nın en kalabalık yerlerinden olan Fomara Meydanı'ndaki içler acısı manzarayı gösterdi.

Maske takmayanları, kuralları hiçe sayanları gösteren muhabir, "Burada şu an saatin erken olmasına rağmen yoğunluk göze çarpıyor. Sosyal mesafe hak getire... Maske ya hiç takılmıyor ya da doğru kullanılmıyor. Hal böyle olunca da korona vakalarında artış oluyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.