Hava Durumu

Bursa'da virajda kafa kafaya çarpıştılar! Çok sayıda yaralı var

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde virajı alamayan aracın karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi ölümden döndü.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2021 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2021 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da virajda kafa kafaya çarpıştılar! Çok sayıda yaralı var

Kaza, merkeze 30 kilometre uzaklıktaki kırsal Kocakoru-Ağaçlı mahalleleri bağlantı yolu üzerinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa istikametinden gelen 16 ANG 849 plakalı araç sürücüsü Cengiz Ş., dar köy yolunda virajı alamayarak karşı şeride geçti. İçinde 3 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedince bu esnada karşı yönden seyreden 16 HEP 41 plakalı Cafer T. (40) idaresindeki araçla kafa kafaya çarpıştı. İki araç, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu.

İhbar üzerine hızla kaza bölgesine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Fabrika işçisi olan evli ve 3 çocuk babası Cafer T. ve diğer araçta yolcu olarak bulunan Bülent Ö. Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde, 16 ANG 849 plakalı araç sürücüsü Cengiz Ş. ve yanındaki İbrahim Ş. ise Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.