Hava Durumu

Bursa'da yakalandı! Soygun anında kadın müşterinin tepkisi ise şoke etti

Beşiktaş'ta bir markete girerek silahlı soygun yapan şahıs, Bursa Osmangazi'deki bir evde yakalandı. Market soyulurken bir kadın müşterinin alışverişine devam etmesi ise şaşkına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2018 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2018 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yakalandı! Soygun anında kadın müşterinin tepkisi ise şoke etti

Edinilen bilgilere göre olay, 16 Kasım Cuma günü saat 11.00 sıralarında Beşiktaş Abbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oyuncak tabanca ile bir markete giren gaspçı, çalışan İbrahim Ç.'ye silahını doğrultarak etkisiz hale getirdi. Ardından da kasanın altındaki para dolu çantayı alarak hızla kaçtı. Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı.

GASPÇININ İSTANBUL TRAFİĞİYLE İMTİHANI KAMERADA

Gaspçının kaçtığı ve araçlara bindiği anlar ise kameralara yansıdı. Yapılan çalışmalarda güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, gaspçının olaydan sonra ilk önce minibüse, ardından taksiye bindiğini ancak trafiğe takıldığı için telaşla inerek taksiciye 200 lira verdiğini ve yaya olarak kaçtığını tespit etti. Gaspçının buradan Bursa'ya gittiğini belirleyen polis, yaklaşık 50 kamerayı inceledi. Sonunda gaspçı Murat A.'nın (22) izini bulan gasp polisi şüpheliyi Bursa Osmangazi'deki bir evde kıskıvrak yakaladı. Emniyete götürülerek ifadesi alınan zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MARKET SOYULURKEN ALIŞVERİŞE DEVAM ETTİ

Soygun sırasında marketin güvenlik kameralarına ilginç bir görüntü yansıdı. Silahlı zanlının kasaya yöneldiği sırada ödeme yapmak için bekleyen kadın müşteri önce bir an duraksadı, ardından hiçbir şey olmamış gibi aldıklarını poşete doldurmaya devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.