Hava Durumu

Bursa'da yaşlı adam travestiyi bıçaklamıştı! Gerçek ortaya çıktı

Bursa Tahtakale'de 75 yaşındaki adam telefonunu çaldığı gerekçesiyle travesti Sima Ç.'yi bıçaklamıştı. Adamın telefonu daha sonra koltuğun arasından çıktı. İki kişi de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2019 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2019 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da yaşlı adam travestiyi bıçaklamıştı! Gerçek ortaya çıktı

Olay, Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 75 yaşındaki R.Ö, ilişkiye girmek için Sima Ç. ile anlaştı. Evlerinde sohbet ettikleri sırada R.Ö. cep telefonunu koltuğun arasına düşürdü.

Telefonunu Sima Ç.'nin aldığını sanması üzerine ikili arasında tartışma çıktı. R.Ö, travestiyi belinden ve elinden bıçakladı. Sima Ç. de sopayla R.Ö.'yü yaraladı. Bağırma seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sokak üzerinde duran R.Ö.'yü ve binanın içine saklanan yaralı Simay Ç.'yi çıkararak ifadelerine başvurdu. 

Telefonu çaldığını sanmış 

Tedavilerinin ardından emniyete götürülen R.Ö. ve Sima Ç.'nin ifadelerinin alınmasının ardından olayın aslı öğrenildi. Yaşlı adamın, cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı Sima Ç'yi, telefonunu çaldığını sanması üzerine bıçakladığı bildirildi. R.Ö.'nün kaybettiğini sandığı telefonun daha sonra oturduğu koltuğun altından çıktığı öğrenildi. Sima Ç. ve R.Ö. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.